Една от най-харесваните плеймейтки Николета Лозанова ще зарадва феновете на киното в цялата страна. Хитовата продукция „Привличане“, в която тя дебютира като актриса стартира автотурне турне, което до 13 юли ще обиколи градовете Разград, Русе, Велико Търново, Плевен, София, Перник, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас и Девня. Прожекциите са от 23 ч., като подбраните места побират до 50-60 автомобила, а звукът се приема от радиото в колата на специална честота, изписана на екрана.

От премиерата си в края на февруари филмът е привлякъл над 105 хиляди зрители в киносалоните, като лентата успя да събере 860 101 лв. от билети. В главните роли на продукцията са Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Башар Рахал, Радина Боршош и Владо Пенев. Режисьор на филма е Мартин Макариев, оператор Иван Вацов, монтажист Никола Миленов.

Освен с модерна визия, докосваща история, съвременен диалог и много смях, филмът може да се похвали с изключително силен саундтрак, в който участват звезди от българската, но и от международната сцена.

Автокино се гледа от автомобил, на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Важно е да се знае, че звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана в деня на прожекцията.