Разтърсващ рок концерт на супегрупата "Intelligent Music Project", създадена от д-р Милен Врабевски, ще събере феновете на истинската музика довечера на Sofia Summer fest. В 20 ч стартират хитовете, които са част от лятното турне на групата - The Unconditioned Tour.

Прочутият в цял свят вокалист на бандата Рони Ромеро и  звездният състав - Бисер Иванов, Славин Славчев, Стоян Янкулов-Стунджи, Иво Стефанов, Самуел Ефтимов, Лина Никол, Боби Косатката, Димитър Сираков, ще представят новия си, седми поред албум “Unconditioned”.

Почти всички песни в албума са по текст и музика на прочутият български учен и филантроп д-р Милен Врабевски. Две от песните в албума са дело на Рони Ромеро, който е съавтор на музиката на парчетата с Бисер Иванов и Иво Стефанов, а текстовете са изцяло на вокалиста на  Intelligent Music Project.

Довечера на сцената рок феновете ще чуят и песента „Intention“, с която най-прогресиращата българска група участва на Евровизия. Новият албум на групата съдържа не само конкурсната версия на емблематичното парче, но и по-дълъг вариант, а също така и инструментална версия. Песента, която е първият сингъл от албума „Unconditioned“, има милиони гледания онлайн.

Освен с новите си хитове супер групата на д-р Врабевски ще разтърси сцената и с любими на рокаджиите песни от предишните албуми.

„Unconditioned“  е албум, посветен на безусловната обич като решаващ фактор за нормализацията на съвремието ни. Тази обич трябва да е насочена най-вече към нашите деца, защото именно те са бъдещето, а ние сме тези, които трябва да ги напътстваме и възпитаваме да взимат смели решения и да живеят за хората около себе си. Само с повече

такива хора светът ще стане по-добър“, убеден е д-р Врабевски.

Групата вече обиколи големите български градове, където концертите имаха невероятен успех. След Sofia Summer Fest следва концерт на бандата на 20 септември в Канев център в Русе. На 24 септември турнето продължава в Румъния - "Intelligent Music Project" ще разтърсят Arenele Romane в Букурещ.

А докато групата забива по големите сцени, песента "New Hero" от новия албум "Unconditioned" за първа седмица е номер едно в ТОП 10 класацията на гръцкото ROCK RADIO 104.7