Някои знаменитости са известни със своите претенции и поведение толкова, колкото и със своя талант. Резултатът е, че въпреки огромния им потенциал, те подлудяват всички наоколо и хората в индустрията просто не искат да работят с тях.

Ето и кои са някои от най-капризните звезди в киното.

Стивън Сегал

Капризните звезди от киното, с които никой не иска да работи

Той не е известен единствено с бойните си умения, но и със странното си поведение. Невъзможно е човек да се разбере с него, много е агресивен и е известен с това, че си измисля истории. Постепенно се превръща в изключително нежелан актьор от режисьорите.

Носи му се славата също, че е алчен и иска големи суми, за да се появи някъде. Днес е по-вероятно да го видите в някой сериал, отколкото на големия екран.

Крисчън БейлКрасив и талантлив, Крисчън Бейл е известен и с огнения си темперамент и склонността да преиграва, ако нещо не му харесва, докато снима филм, пише tialoto.

По време на заснемането на „Терминатор: Спасение“ през 2009 г. той изстрелва куп обиди към директора на фотографията, който случайно минава пред камерата, докато се снима сцена.
 

Бейл по-късно много се извинява за постъпката си, но заради поведението му оттогава режисьорите хубаво се замислят, преди да го вземат в някой от филмите си.

Джеймс Камерън

Режисьорът на „Аватар“ ни е дал някои от най-добрите филми в историята на Холивуд, но зад таланта му се крие човек, с когото трудно се работи. Той е известен с това, че изстисква докрай актьорите – факт, който е потвърден от Кейт Уинслет, когато разказва за „Титаник“.

Ръсел Кроу

Всички го обичахме в „Гладиатор“, но за съжаление този талантлив актьор не е така галантен, колкото персонажа, който пресъздава на екрана. Агресивен и непредсказуем, кариерата му излиза от контрол, до голяма степен заради злоупотребата с алкохол и сбиване на публични места.

Като към това се прибавят и смъртни заплахи към режисьори по телефона, едва ли някой ще се учуди, че с него никой не иска да работи.