Музикалните награди MTV Video Music Awards в Ню Йорк не минаха без кралицата на попа. 65-годишната Мадона сподели фотография от церемонията в Instagram, на която се появи в откровена визия: мрежест чорапогащник, черно боди, ръкавици и шапка от кожа и латекс.

В същото време деколтето и лицето ѝ изглеждаха съвършено: нямаше нито едно петънце или бръчка.

Снимка от събитието обаче се появи и в акаунта в Instagram на MTV. И в него от блясъка на певицата не остава и следа.Кадрите се разпространиха шеметно в мрежата и феновете забелязаха сбръчканата кожа, вените и други детайли, които показват, че любимката им е използвала силен фотошоп на страницата си.Звездата също така порази зрителите със силно увеличените си задни части. Феновете предположиха, че Мадона може да е използвала подплънки или преживява последиците от неудачна процедура по пластична хирургия.Ето как потребителите в интернет коментират визията на Мадона:

"Неравна битка със старостта"

"Кажете ми, защо трябва да се опъва кожата толкова силно и да се използва фотошоп толкова много?! Не можете ли просто да се приема с достойнство старостта?! Всички ще бъдем такива, никой няма да е момиче на 63 години"

"Вместо модерна и поддържана жена, сега се е превърнала в силиконов трансформър като киборг".

Превод и редакция: БЛИЦ