Слави Трифонов за последен път даде начало на своето вечерно шоу. Последният ден на юли е последен и за предаването, след като шоуменът обяви, че няма да поднови договора си с bTV. Трифонов се появи за 4176-и път пред зрителите, за да ги забавлява.

Шоуто започна с представяне на екипа на предаването. Трифонов се обърна с благодарствени слова към колегите си и зрителите.


"Моите колеги са моето семейство", каза Трифонов и изброи различните длъжности в екипа си. "Справихте се страхотно. Истината е, че телевизията не се прави с техника, а с хора", заяви още шоуменът и представи един от сценаристите си - Ивайло Вълчев.
 
 


 


 


 

По-рано в страницата на bTV се появи благодарствено съобщение към екипа на предаването.

"Тази вечер bTV ще излъчи последното издание на „Шоуто на Слави“. Токшоуто с продуцент и водещ емблематичния Слави Трифонов забавляваше и ангажираше зрителите на bTV почти всяка вечер в продължение на цели 19 години и се превърна в телевизионен феномен!", написаха от медията.


Припомняме, че както БЛИЦ писа по-рано днес в профила си във фейсбук той публикува част от текст на песен, с което показа, че съвсем не се е отказал от работата в телевизията.

"Спри, нищо не е свършило, 
само тъй ти се струва… 
Спри, още твърде рано е 
някой да се сбогува!
Да - става тъй понякога-
любовта уморява,
но пламъкът в телата ни 
винаги побеждава!..", така звучи част от песента, която Дългия цитира в профила си