Най-малката от сестрите Кардашиян - Кайли Дженър, стана втората по богатство в семейството, съобщава Forbes. Сестрите често попадат в новините със скандалното си поведение, но това явно се отразява добре на банковата им сметка.
Нетното богатство на Дженър е нараснало значително в последните 12 месеца благодарение на линията й гримове.„Линията Kylie Cosmetics на риалити звездата става все по-силна, а всеки продукт от марката Lip Kits на цена от 29 долара се разпродава веднага след пускането му на пазара. Близки до тийнейджърката източници казват, че червилата са й донесли седемцифрени доходи само през 2016 г. Дженър притежава и модна линия заедно със сестра си Кендъл“, пише Forbes, цитиран от profit.bg.

Изглежда, че сестрите ще спечелят още повече пари през 2017 г. с планираната поява на нови гримове. „По изчисления на Forbes, Кайли е на второ място по годишни доходи в семейството й, след полусестра й Ким Кардашиян“, пише изданието.
 
Въпреки че вече не е толкова активна в социалните мрежи, Ким продължава да трупа пари. През ноември Frobes съобщи, че тя е спечелила 51 млн. долара миналата година, докато Кайли е далеч назад с 18 млн. долара.

Тази година Ким Кардашиян вероятно отново ще присъства активно в социалните мрежи. Тя публикува снимка в Instagram по-рано тази седмица за първи път след обира, който преживя в хотелска стая в Париж.

За разлика от предишните бури, които предизвикваше в социалните мрежи, този път фотосът не беше голо селфи, а показваше семейството й. Първата публична изява на Ким след обира е планирана за следващата седмица, така че е малко вероятно Кайли Дженър да изпревари голямата си сестра по доходи тази година, отбелязва Daily Telegraph.