Ако не сте гледали Моника Белучи в поне няколко филма, изгубили сте си времето, пише profit.bg.

Веднага наваксайте, а ние ще ви дадем повод да го направите.

"Малена"
„Бях на 13, когато я видях за първи път. Мина време, обичах много жени и когато бяхме близки, те ме питаха: ще ги помня ли? Казвах им: да, ще ви помня. Но единствената, която никога няма да забравя – тази, която никога не попита. Малена“.

Вдовицата Малена е мечта на всички мъже в града. Заради красотата си момичето се сблъсква с трудна съдба: без пари, тя е принудена да работи като проститутка. Жените просто я ненавиждат. Нападките им обаче кралицата приема с достойнство.

Само Белучи може да изиграе тази героиня. Това е една от първите й роли, но веднага става ясно, че на звездния небосклон се е появил нов секссимвол.  

"Стреляй смело"
Този екшън е заснет в стил комикс. Белучи играе проститутка на име Дона, която привлича клиентите с фантазии за кърмене. Именно благодарение на пикантните сцени с Моника филмът се получава доста „горещ“ и жъне успехи.

"Матрицата: презареждане"
Продължението на легендарната „Матрица“ не се хареса на мнозина. Но зрителите бяха единогласни – Моника Белучи в латексово облекло е секс бомба!

"Астерикс и Обеликс: Мисия "Клеопатра"
Историците твърдят, че в реалността Клеопатра не е била кой знае колко красива. Имала е голям нос, тънки устни и остра брадичка. Но когато поверяваш ролята на Моника, няма как да не превърнеш египетската царица в красавица. 

"Дракула"
Моника играе в тази готическа драма една от невестите на вампира. Мъртвешката бледност много й отива. Сцената, в която Белучи е в полупрозрачна туника, вълнува повече, отколкото кръвожадните страсти в лентата.

"Апартаментът"
Именно по време на снимките на този филм Белучи се запознава с бъдещия си бивш съпруг Венсан Касел.

"Необратимо"
В тази драма има само секс и насилие, което доста шокира част от зрителите. Някои не издържаха и напуснаха кинозалите. Еротичните епизоди с Белучи без съмнение са произведение на изкуството.