Примата на руската естрада Алла Пугачова кардинално смени имиджа си в навечерието на своя първи за последните 10 години солов концерт, съобщава "Монитор".  

Любимата на няколко поколения певица си направи нова прическа с геометричен бретон и дълго каре, връщайки и натуралния риж цвят на косата. Смелото решение невероятно значително подмлади бившата съпруга на руския поп идол от български произход Филип Киркоров.

Промяната във външността на Алла не е случайна – по този начин тя се готви за юбилейния си концерт, посветен на нейната предстояща 70-годишнина. Феновете на Примадоната отбелязват още, че тя забележимо се е вталила.

Грандиозният концерт, с който Пугачова ще отбележи кръглата си годишнина, е насрочен за 17 април и ще се проведе в голямата концертна зала на Кремъл. Фотото на обновената и подмладена Алла може да се види в профила в Инстаграм на журналиста Артур Гаспарян.

И докато Пугачова се стреми да съхрани младостта си и видимо се радва на външния си вид, то бившият й възлюбен Киркоров призна в откровено интервю, че далеч не е доволен от това, как изглежда.

51-годишният Филип призна, че този комплекс отдавна го мъчи. „Много съм недоволен от външността си. Навремето много удачно излъгах всички, че съм красив. Но всъщност аз съм далеч от идеала и съвършенството във всички отношения. Затова, да се гледам в огледалото, за мен е табу“, признава певецът.