Рафи Бохосян коментира скандала, който се разрази между Фънки и Азис по време живото излъчване от понеделнишкия лайф на "Като две капки вода".

Както БЛИЦ писа Димитър Ковачев бе брутално нападнат вербално от Костинборския славей, а повод за възмущението на Васко бе демонстрация по време на имитация на хита му "Сен Тропе".

Гонят Фънки от "Капките" след расисткия скандал с Азис! Обиждал и Преслава ВИДЕО

След изпълнението на арменеца  членът на журито демонстративно напусна залата.

"Отивам да пия вода, да си жабуря устата, за да не кажа нещо, което не трябва", заяви той и не се появи на сцената до следващото изпълнение, въпреки че беше включен да се възмущава на стила на парчето от пространството зад кулисите. 

"От край време знаем, че Фънки не е почитател на поп фолка и това беше неговата първична реакция на това което се случи на сцената, а то наистина е скандално, защото клипът и начинът, по-който изглеждах бяха скандални", призна Рафи пред Нова тв.

Чутовен расистки скандал в "Капките", Азис отвратен от Фънки: Това беше гнусно!

"Но и реакцията на Азис беше на място, защото той се почувства обиден от тези действия. Но това са едни отношения, които аз съм сигурен, че те ще изчистят.

Азис много ми помогна за имитацията на неговия образ като ми каза ,че трябва да пея като странджански народен изпълнител", разкри талантливият изпълнител.