Родената в района на Калининград, но живееща в САЩ моделка от руски произход Анастасия Квитко, по-известна като руската Ким Кардашиян заради пищните си секси форми, демонстрира неустоимата си визия в нова фотография. Снимката бе публикувана от самата нея на страницата й в Instagram.
На тази снимка, Анастасия е облечена в прозрачно тяло с шарки. Тя гледа съблазнително в камерата, показвайки огромните си гърди и пищно дупе.Самата тя в едно от интервютата си разказва за скромния си начин на живот преди да започне кариерата си на фотомодел, но си замълчава за пластичните операции. 

"Преди да стана на 17 години имах много отрицателно отношение към своята външност. Мислех се за дебела. Не само се сдобих с голямо дупе през тези години, но и бюстът ми доста израсна и на фона на моите съученички всичко това не изглеждаше съвсем нормално. Тогава много исках да отслабна", споделя Квитко. "Никога не съм си мислила, че мога да стана модел, но срещнах известния  фотограф Анвар Норов от Москва, работещ за модните списания, и всичко се промени", разказва още руската Ким Кардашиян.

Превод и редакция: БЛИЦ

Вижте още горещи снимки на пищната красавица: