Наследникът на милионера Динко Динев - Митко има ново гадже, пише Blife, позовавайки се на свои източници от Свети Влас. Новата му се казвала Дарина Аврамова. Двамата били заедно от около три месеца. Таткото Динев бил щастлив от факта, че най-накрая потенциална снаха е влязла в дома на олигархичната фамилия. И то каква!
Татко Динко обаче все още не знаел за скандалното минало на Дарина. Блондинката е родом от Несебър. В града се говори, че работила в чужбина където направила първите си по-сериозни пари. Работата и се състояла в това да поема и изпълнява поръчки. Висококвалифицираните й умения се оценявали на около 200 евро на час.

Мацката е майка на момченце. Слух сочи, че таткото на детето й обаче впоследствие разбрал, че не е....таткото на дете! И бил шута на Дарина.

След като Дарина се върнала в България преди няколко години и направила някой лев го ударила на живот. Предпочитала да прави кекс отколкото да гледа сина си.  Всички морски батки от Бургас и региона се запознали отблизо с нейната палава същност. Парите си инвестирала в строителство. При търсенето на клиенти с добри финансови възможности за купуването на апратаменти  предлагала личен и пълен оглед на стаите насаме. В началото на лятото Дарина първо минала през охраната на Митко Динев - като и там се раздала на макс.

Но това е било стратегия за да стигне до леглото на милионерския син. И от два месеца вече е факт гаджосването им. По цялото Южно Черноморие бъзикат Митко Динев, че е баджанак с половин България и не малка част от Европа.