Все нови и нови детайли излизат за разрива на бившата звездна двойка. И изглежда, че Деп е бил на косъм от големи неприятности. За тези подробности е разказал Дейвид Килаки, собственик на компания, която обслужва колите на Деп и Хърд.
Според неговите думи, по време на развода през 2016 г. Амбър се е държала възмутително и е отказвала да му плати за работата. Изразявайки се нецензурно, тя заявила на Килаки, че по законово споразумение бившият й съпруг трябва да плаща сметките. Тя обаче отказала да представи документи.

"Последният ни телефонен разговор беше изключително неприятен. Омръзнаха ми обидите и заплахите и реших да не отговарям на съобщенията и обажданията от мис Хърд", казва Дейвид Килаки.

Килаки, обаче, трябвало да се справи и с бащата на актрисата, който се държал още по-буйно. По време на телефонния разговор родителят на Хърд казал, че смята да се разправи с Деп, информира The Blast.

"Той изнудва моето момиче и разрушава кариерата й в Холивуд. <...> Когато се добера до него ще го пребия. Аз съм от Тексас, а мъжете от Тексас винаги носят пистолет и той ще се срещне с него рано или късно ", е казал бащата на актрисата.

Килаки е предположил, че мъжът е пиян, в отговор на което получава заплахи и обиди по свой адрес. Впоследствие по молба на адвокатите на Джони Деп Дейвид Килаки е написал изявление, което е прочетено на поредното заседание на съда по делото за развода на актьорите.

Превод и редакция: БЛИЦ