Звездата от сериала „Приятели” Дейвид Шуимър заяви, че не би пропуснал шанса да е следващият Джеймс Бонд, когато Даниъл Крейг се раздели с ролята на агент 007. Това съобщи Контактмюзик. 

Страшни новини от миналото на Рейчъл от „Приятели“

Петдесет и три годишният Шуимър, който в момента изпълнява ролята на агент Джери Бърнстийн в комедийния сериал „Разузнаване”, е насочил погледа си към друг образ на шпионин, след като Крейг за последен път се превъплъти в образа на агента на Нейно Величество в „Смъртта може да почака”.

„Ако ми бъде предложено да изпълня ролята на Бонд, което никога няма да се случи, ще се възползвам от тази възможност”, увери той. 

Шуимър смята, че има по-добър актьор, който е с по-голям опит от неговия и е по-подходящ за ролята.

Запитан дали някой от партньорите му в „Приятели” ще е по-добър от него в образа на шпионин, той отвърна: „Фийби. Никога не знаеш дали тя лъже. Освен това има сестра близначка, така че двете може да се сменят”.

Ролята на Фийби бе изпълнена от Лиса Кудроу в популярния сериал.

Шуимър наскоро довери, че не смята, че е възможно да бъде съживен сериалът „Приятели”, като се имат предвид „различните траектории в кариерите” на участвалите в него актьори. Той обаче е на мнение, че е възможно да бъде заснета друга версия на популярния сериал с нов актьорски състав.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!