Не само феновете на „Игра на тронове“ се сбогуваха със сериала. Актьорите, които отдадоха повече от 8 години от кариерата си на телевизионния феномен, също казаха „край“. Но докато за зрителите остана само възможността отново да започнат да гледат всички сезони, то Софи Търнър и компания успяха да си вземат по нещо за спомен от снимачната площадка.
„Успях да си взема корсета“ споделя актрисата Софи Търнър пред People. Нейната героиня Санса Старк в първите сезони на сериала се появяваше с доста красиви тоалети и никой не може да я вини, че точно това е избрала да прибере вкъщи.

Йън Глен, който играе верния другар на Денерис признава, че е взел доста от бижутата, които героят му сър Джора Мормон носи. „Взех няколко пръстена. Просто бяха малки и никой не забеляза“ признава той.

Макар ролята да й беше доста оскъдна в „Троновете“ актрисата Хана Мюрей, която играе дивачката Гили, признава, че е успяла да открадне чифт непромокаеми чорапи. Те са ѝ послужили за снимките на друг проект, в който е участвала между снимките на сериала. „Снимах филм, когато играх и в „Троновете“ и локацията му беше на плажа, от което краката ми постоянно бяха мокри. Постоянно се връщах на снимачната площадка на сериала и затова реших да си взема един чифт от непромокаемите чорапи, защото в другия ми проект нямаха достатъчно средства за тях.“