Принц Хари споменава 435 пъти името на Меган Маркъл в книгата си „Резервен“, която през последната седмица предизвика истинска буря не само във Великобритания, но и в целия свят. Това пише немското издание „Фокус“.

Заради тази СНИМКА на кралица Елизабет II Меган и Хари си биха камшика

Всъщност не е изненада, че Меган се споменава най-често – това е неговата голяма любов, отбелязва Би Би Си. За майката на двете му деца – Арчи и Лилибет, принц Хари пише едва в трета и последна част от книгата. Анализаторите във Великобритания твърдят, че това показва, колко много държи той на американската актриса.

Брат му Уилям е споменат 358 пъти в книгата „Резервен“. Третото най-често срещано има е на покойната му майка - принцеса Даяна. На четвърта позиция остава баща му крал Чарлз III (споменат 310 пъти), а на пето е покойната му баба – кралица Елизабет II (спомената 192 пъти), показват още изчисленията на „Фокус“.

Хари се смрази, Меган Маркъл унизи жестоко покойната Елизабет II

Значително по-рядко принц Хари пише за снаха си Кейт (спомената 104 пъти) и кралицата консорт Камила (спомената 62 пъти). Херцогът на Съсекс изписва името на дъщеря си Лилибет една три пъти.

Принц Хари направил нещо ужасно странно, за да забременее Меган

Биографията му се продава повече от успешно. Британските хроникьори твърдят, че това е заради драматичното детство на Хари след смъртта на Даяна, психологическата травма и проблемите в отношения му с кралското семейство.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук