42-годишната Кортни Кардашиян се наслаждава на нова връзка, в която се е впуснала. Поредният й избор е популярният пънк барабанист Травис Баркър, известен с работата си с групата Blink-182.

Влюбените едва наскоро потвърдиха връзката си, но вече успяха да покажат на феновете откровени общи снимки. Кортни например публикува провокативна снимка в Instagram, на която позира с крака, увити около 45-годишния си избраник.Звездата е облякла миниатюрни бански, едва покриващи най-пикантните места от тялото й. Моделката страстно целува гаджето си, който я държи за задника.

Музикантът показва и множеството татуировки, покрили тялото му,  по време на горещата фотосесия сред пустите пейзажи на каньон в Юта, САЩ. Той вече е посветил една от татуировките на новата си любима - изписал е името й на гърдите си, съобщава "Дейли Стар".Кортни може да се похвали с аудитория от 117 милиона абонати, така че не е изненада, че фотографията е получила над 4,6 милиона харесвания само за няколко часа. Мненията на потребителите обаче са противоречиви.

Някои се възхищават на страстта на двойката, други хвалят Кортни за кадъра. На някои не им е харесала прекомерната откровеност на моделката. Откроила се е и отделна категория фенове, които съчувстват на бившия й приятел - бизнесмена Скот Дисик.Кортни Кардашиян и Скот Дисик имат връзка от 2005 до 2016 г. През това време двойката има три деца, но дори това не е спасило връзката. Скот започнал да злоупотребява с алкохол и да води буен начин на живот, който избраницата му не можела да понесе.

Превод и редакция: БЛИЦ