Рядко се случва да видиш чист развод без драма, особено в Холивуд, и разводът на Кевин Костнър с бившата му съпруга Кристин Баумгартнър не е изключение, съобщи “Giant freakin robot”.

Докато актьорът от "Йелоустоун" продължава да се опитва да изхвърли бившата си съпруга от досегашния им общ дом, Баумгартнер продължава да му създава трудности. Изглежда, че Кевин Костнър продължава да дава пари на бившата си съпруга, но те просто не са достатъчни, за да я накарат да напусне имението им на стойност 145 млн. долара.

Според предбрачното споразумение на двойката, ако двамата се разведат, Баумгартнър ще трябва да освободи дома им в рамките на 30 дни от подаването на молбата за развод. Вече са минали доста повече от 30 дни, откакто Баумгартнър подаде молба за развод през май, но тя отказва да напусне имението, докато Кевин Костнър не ѝ плати повече пари.

Съвсем наскоро тя се съгласи да се изнесе от дома на 31 август, ако бившият ѝ съпруг ѝ плати определената от съда сума, която ще бъде определена на 12 юли.

1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри!

Също така в съответствие с предбрачното споразумение Кевин Костнър е дал на отчуждената си съпруга 1 млн. долара, но Баумгартнър отказва да докосне парите. Ако тя използва част от тях, тогава уж ще загуби всякаква възможност да оспорва валидността на споразумението.

Това предполага, че тя иска да се бори с предварително договорения договор и да се опита да получи повече пари от бившия си съпруг.

Кевин Костнър, който в момента е оценяван на около 250 млн. долара, не иска да даде на Баумгартнер повече от парите си, които е спечелил от участието си в класическите си филми, пише БГНЕС.

Баумгартнър, която е съосновател на компания за чанти, наречена „Cat Bag Couture“, и е имала кариера на модел, според съобщенията е оценена на 7 милиона долара, което е малка част от нетното състояние на съпруга ѝ.

Наскоро Баумгартнър сподели, че сега получава "нулеви доходи" и иска бившият ѝ съпруг да ѝ дава повече пари, за да може да създаде по-стабилна житейска ситуация за нея и трите ѝ деца.

Докато Баумгартнър смята, че бившият ѝ съпруг трябва да ѝ плаща 248 хил. долара месечна издръжка, той смята, че трябва да плаща само около 38 хил. долара месечно. Въпреки че отглеждането на деца може да бъде скъпо, 248 хил. долара на месец наистина звучат много за нея, за да отглежда 16-годишния Кейдън, 14-годишния Хейс и 13-годишната Грейс.

Кевин Костнър и Баумгартнър бяха женени в продължение на 18 години, преди да се разделят поради непримирими различия.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук