Популярната и красива 26-годишна участничка от телевизионното шоу "Остров на любовта" Наташа Шери от Австралия е подложила своите последователи в мрежата на тежко изпитание. Момичето често пускала снимки по бански от най-живописните местни плажове, но този път тя е надминала себе си, съобщава News.com.

Моделката е показала нов бански, който не е предизвикал очакваните възторзи, ами сериозни притеснения. Това е поради причината, че при всяко по-невнимателно движение има много голяма вероятност той да се скъса и да постави Наташа в неловко положение.

На снимката момичето позира в гъсталаците край брега. Освен това, тя е вързала русата си вълнообразна коса на опашка и си е поставила грим, подходящ на загорялата й кожа.Моделката е избрала бански костюм в сребърен цвят за горещата фотография. Горнището на банския е твърде отворено и се държи на "честна дума", като този дизайн не е вдъхнал доверие на феновете. Въпреки че, разбира се, никой не се е изказал срещу такава необичайна визия, засипвайки Наташа с комплименти.
 "Изглеждаш великолепно!", "Паднах от стола след като видях визията ти на снимката", В страната ти и без това е горещо, така че по-добре си стой вкъщи, за да не вдигаш още повече температурата на хората около теб", написаха феновете.

Превод и редакция: БЛИЦ