На бляскава церемония в НДК светският и моден екперт по комуникации Атанас Лазаров стана "ПР на десетилетието 2023", а наградата му беше връчена лично от доайена дизайнер Краси Недялков.

На сцената Лазаров излезе в стилен костюм, аплодиран щедро от вип гостите, сред които се открояваха имена като агент Иван Тенев, Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Пейо Пеев "Спринт", модният вдъхновител Светла Димитрова, естетичните лекари д-р Георгиус Сарпетцас и Нидал Хаят, Анн Джи, тв водещата Силвия Чалъкова, Петър Байков, Галя Георгиева от "Дует с кауза", издателят Силвия Джагарова и Крисия. 

Наско Лазаров е носител на безброй награди, отличия и е предпочитан експерт за работа по проекти, свързани с модата, лайфстайл и пътешествията. Сред значимите за него са ПР на годината 2020, 2022,2023, връчени му в морската столица Варна. Той е и един от първите PR-и на софийската модна седмица. Лицензиант на най-престижните мъжки конкурси за красота, а също и автор и продуцент на тв травел проекта "Дестинации". 

От две години той стъпи смело и на музикалната сцена заедно с чаровната Галя Георгиева и техния "Дует с кауза".  

На Наско Лазаров му предстоят пътувания до екзотична Камбоджа, Виетнам и Тайланд през следващата година. Той е в отлични приятелски отношения с Кралското семейство на Камбоджа. 

"Определям себе си като гражданин на Света и космополитна личност. Чувствам се еднакво комфортно на село при родителите ми и на стотици километри от родината ми. Радвам ме изключително много простите неща - изгрева на слънцето, красивите залези, дивата природа, местната храна, обожавам да се раздавам и помагам на хората и децата в нужда“, гордо споделя за себе си Лазаров.

Наско крие зад гърба си и 30-годишен опит в сферата на медиите и комуникациите. Получава лъскавия приз в навечерието на неговата 51-ва годишнина.