Уникално сме с децата. Гала, ако имаш енергия, ела да ги погледаш малко, добре дошла си винаги. Това заяви Никол Станкулова в ефира на Нова тв и "На кафе". 

Бившата панелистка и синоптичка в медията, която в момента е по майчинство, се включи по телефона, за да се шегува и даде малко яснота какво време ни чака през идните дни. 

"В нашата прогноза има де основни правила - винаги вали на 8-и март и на 15-и септември. В понеделник идва астрономическата пролет, но тя не е разбрала май още", започна с лаф тя. 

"Времето не се очертава като пролетно. Днес 3 градуса средна температура в страната, а около мен вече има снежинки", добави Станкулова, разкривайки че говори, гледайки през прозореца. 

"Уикендът ще има облаци, но го дават да не вали. В планините ще са минусови температурите", добави тя. 

"Сняг ще вали и в понеделник, и във вторник, и в сряда с настъпването на астрономическата пролет", мрачно призна синоптичката. 

"Проверихме че в Италия ще е много хубаво. На когото не му харесва тук, да отива натам", пошегува се пак тя. 

Станкулова призна, че няма търпение да се върне на екран и не обеща кога ще има хубаво време.

"Не мога да кажа, че април ще е добре. Мъжът ми има рожден ден на 6-и април и миналата година му организирах капри парти с лимони. Е, тогава заваля сняг. Не се наемам да кажа нещо за следващия месец", завърши тя.