Новото музикално видео на Дженифър Лопес" Rebound намеква, че попзвездата е минала през насилствена връзка в миналото си. В клипа към песента, който беше пуснат буквално преди часове, се вижда как мускулест мъж - афроамериканец, я удря и души.

Джей Ло пусна разширена редакция на свое музикално видео към Rebound в сряда.

Песента е от сложния биографичен проект на 54-годишната изпълнителка This Is Me... Now, който е от три части. Видеото е режисирано от Дейв Майерс и изобразява драматични сцени на насилие, вдъхновени от предишна насилствена връзка на родената в Бронкс, Ню Йорк попзвезда.

Според сайта ET съпругът на Лопес, Бен Афлек, я е вдъхновил да претвори болката си в изкуство. Видеото, което е заснето в домашното студио на Дженифър, преминава между страст, болка и терзание, докато двойка пресъздава хореографски сцени, смесващи танц и насилие.

Преди да срещне Бен Афлек в началото на 2000 година, Джей Ло имаше връзка с рапъра Шон "Диди" Комбс (познат и като Пъф Деди), който наскоро беше обвинен в тормоз и побой от друга своя бивша приятелка - Каси (Касандра Вентура).

Лопес се раздели с рапъра през 2001 година след двугодишна връзка, малко след като двамата попаднаха в престрелка в нощно заведение. 

Rebound е смесица от R&B и поп и е написан съвместно и продуциран от Лопес, Роже Шахайед и Джеф Джитълман. Във видеото Дженифър носи изтъркани дънки и бял потник, показвайки че е била жертва в нездравословна връзка с агресивен мъж.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук