Певицата Соня Немска публикува в личния си Инстаграм профил снимки от изпращането на дъщеря си Рая, която вече чу последния си училищен звънец, пише dir.bg.

Тя официално приключи средното си образование с усилено изучаване на английски език и химия, въпреки че модата е една от най-големите ѝ страсти. Преди две години наследницата на поп фолк изпълнителката и Янко Ваташки дебютира под ярките светлини на прожекторите, наред с тези на фотографските светкавици, озаряващи подиума на "Sofia Fashion Week", където дефилира за световно признатия турски дизайнер Ахмет Йозджейхан.

 

Рая - дъщерята на Соня НемскаСлед това, навършвайки 18 г., тя засне няколко професионални фотосесии, привлекли вниманието на почитателите на майка ѝ, които бяха повече от приятно изненадани да установят, че за разлика от повечето момичета на нейната възраст, чиито родители са познати имена в индустрията, Рая не е прибягнала до услугите на пластичната хирургия, за да подобри външния си вид. Напротив, достойно за възхищение тя залага на естествената си визия.

 

Сега от изображенията, които Немска сподели в социалните мрежи, се вижда, че за едно от най-значимите събития в живота си щерка ѝ е заложила на ефектна дълга рокля с нежен цвят, отличаваща се с висока странична цепка на полата и интересен асиметричен корсет с множество кръстосващи се шевове от бляскави камъни и пайети, която според потребителите на платформата е напълно достойна за червения килим на Холивуд.
 

Визията ѝ се допълва от кремави сандали на висок ток и дамска чанта-клъч в същата гама. Акцентът сред бижутата, на които се е спряла, е широко колие, вървящо по шията ѝ, допълващо се деликатни обеци и множество пръстени.

Както БЛИЦ писа и бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов качи в своя Фейсбук акаунт няколко фотографии от специалния случай на своята дъщеря Василена, която също вдигна наздравици със своите съученици за финалния им ден като ученици.