Две от тризначките - Надежда и Вяра, стреснаха мрежата с външния си вид. Бившите риалити героини не спират да заливат мрежата със селфита, но вместо овации, отнасят доста критика.
 
Хоуп и Фейт, както настояват да се наричат новоизлюпените „англичанки”, вече нямат нищо общо със свежия си вид от участието си в Биг Брадър, пише "Уикенд".


Блондинките се едва на 36 години, но изглеждат поне с 10 години по-възрастни. Лицата на момите от Благоевград са значително изпити и макар да нямат дори 40, дълбоки бръчки се забелязват по тях. Хоуп и Фейт живеят от няколко години във Великобритания, като се държат сякаш са наследнички на Кралицата. Сестрите не работят, защото няма достойна за тях работа.

Благоевградчанките, познати на цяла България като Триглавата ламя от „Биг брадър", живеят от просия и не спират да се оплакват, че нямат пари, но на снимки са издокарани с нови дрехи на „Келвин Клайн”, „Найк” и „Адидас”, чиито одежди никак не са достъпни за безработни.
 
„Много хора им подадоха ръка и им предложиха работа, но тях все не ги устройва. Просто ги мързи и предпочитат да кръстосват лондонските улици и да просят пари от хората, после защо България има лоша слава...”, пише млада жена под публикация на една от тризначките в социалната мрежа. Преди години момите от Благоевград дори минаваха за красиви. Изгряха дори и на корицата на Плейбой.

В същия момент обаче Любов Станчева, която също живее в Англия, поддържа добър стандарт на живот. Лав Станчева, както самата тя се преименува подобно на сестрите си, се радва на просторно и уютно жилище в престижен лондонски квартал, където отглежда дъщеричката си заедно с половинката си и всеки ден публикува снимки, с които да дразни сестрите си.