Алек Болдуин е присъствал на частното поклонение пред тленните останки на операторката Халина Хътчинс, която се е провела в петък, съобщава New York Post.

На церемонията са присъствали и съпругът и синът на Хътчинс.

Официалното поклонение пред операторката е насрочено за днес в Санта Фе.

Припомняме, че актьорът я застреля случайно по време на снимки на новия си филм „Rust"  в Ню Мексико. При инцидента пострада и режисьорът на лентата Джоуъл Соуза.

Убитата от Алек Болдуин със сензационно ВИДЕО преди смъртта ѝ, а актьорът... СНИМКИ

Пистолетът, с който стреля актьорът, е трябвало да бъде зареден с халосни патрони. Минути преди трагичния инцидент помощник режисьорът го е уверил, че оръжието не е заредено с бойни патрони.

За фаталния инцидент вече има заподозрян. Обаждането до телефона за спешни случаи сочи, че екипът подозира кой е отговорен за истинския куршум в оръжието.

Във фаталния ден, първа за инцидента съобщава ръководителката на сценаристите на филмовата продукция. След като разказва, че Халина Хътчинс и Джоуел Соса са простреляни, тя споменава, че определен човек носи отговорност за трагедията, без да назовава името му. 

Извънредно! Стана ясно кой е виновен за фаталния инцидент с Алек Болдуин

"Те ми се разкрещяха по време на обяд, говорейки за ревизии. Видяхте ли го да се приближава до бюрото ми и да ми крещи? Той трябва да проверява оръжията. Той е отговорен за това, което се случи", гласи запис на обаждане.

То засилва спекулациите, че продукцията може да е допуснала сериозни пропуски по отношение на сигурността, които да са довели до трагедията. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ