20-годишната Лорън Уудс от Източен Съсекс едва ли ще реши отново да си боядисва косата сама, след като последният й опит завърши трагично. След разкрасителната процедура младата жена е в болница с подуто лице и тежки изгаряния.
Преди да боядиса косата си Лорън изглеждала така:А след употребата на продукта – така:


 
Страховитите снимки се появиха на профила на младото момиче във Фейсбук. С тях тя иска да предупреди жените колко опасни могат да бъдат боите за коса. Уудс уверява, че преди да се боядиса, е направила тест върху ръката си и той не показал признаци за алергия. Според нея това доказва, че дори и проверена, боята може да ви поднесе много неприятна изненада.

„Боядисването определено не си заслужава болката, която трябваше да преживея. Не искам някой друг да преживее това, през което преминах аз”, казва Лорън.Постът на британката предизвика бурна дискусия в социалната мрежа. От коментарите под него става ясно, че 20-годишното момиче се е отървало много леко.

„Това се случи и с мен. Бях в болница седем дни. Цялото ми лице, шия и чело бяха подути, четири дни дори не виждах”, споделя Хайди Купър.
 
„Същото се случи и с мен. Трябваха ми пет дни, за да изляза от анафилактичния шок. Близо месец изкарах в кардиологичното отделение на болницата”, пише Лаура Уайлд. 

Превод: БЛИЦ