Германският супермодел, актриса и телевизионна водеща Хайди Клум беше засрамена онлайн заради снимка в разкриващ тоалет. Съответни коментари се появиха в Daily Mail.

Известно е, че 48-годишната знаменитост присъства на светско събитие в Лос Анджелис. В профила си в Instagram тя сподели снимка на избрания за събитието тоалет. На снимката е в цял ръст с черно сако, мини-къси панталони и дантелен топ, който частично разголва гърдите на супермодела. Образът на Клум беше допълнен от обувки на нисък ток, съответстващи на цвета на тоалета.Публикацията получи почти 40 хиляди харесвания. Читателите на изданието започнаха да критикуват външния вид на звездата в коментарите. „Хайди изглежда добре, но опитът да се подмлади за сметка на вулгарните дрехи издава възрастта й. В по-затворени неща тя би изглеждала много по-добре“, „На 48 тя оголва тялото си твърде често“, „Отворени гърди и мини сигнал за отчаяние“, пишат те.

През август Хайди Клум сподели откровена снимка, докато бе на почивка със семейството си, и беше скастрена онлайн. На снимките звездата позира на джет ски на фона на градския бряг. Моделът носи бикини с ярък флорален и животински принт и спасителна екипировка.

Превод: БЛИЦ