74-годишa жена и 78-годишен мъж станаха родители на близнаци. Колкото и да е странно, с децата всичко е наред. Съпрузите обаче са в интензивно отделение. Това предаде NY Post.

Еремати Магаяме и Радж Рао вече са съответно на 74 и 78 години. На 5 септември те за пръв път станали родители. Техните близнаци са заченати с помощта на IVF и са родени чрез цезарово сечение. Бебетата са се родили доносени и здрави. Но възрастна двойка от Индия сега е в тежко състояние.


От момента на раждането възрастната майка е в интензивното отделение. Ако родилката била по-млада, това би могло да се избегне. Лекарят, който е наблюдавал бременността, заяви, че Еремати скрила от него истинската си възраст. Казала му, че е само на 60 години.

"Научихме за това чисто случайно. В разговор с медицинската сестра съпругът й случайно се обади за истинската й възраст. Бесен съм", заяви д-р Санаккаяла Умашанкар.
 


Докато Еремати се бори за живота си, бащата на близнаците веднага след раждането на бебетата започнал активно да си взаимодейства с пресата. Той се похвалил, че сега те са най-щастливата двойка на земята. След това обаче Радж получил инфаркт. Ден след съпругата си той също постъпил в интензивното отделение.

Лекарите не разкриха подробности за здравословното състояние на двойката, но отбелязаха, че и двамата родители са стабилни.

Превод: БЛИЦ