Историята на 77-годишната сръбкиня Олга Бошкович, която живее в село Мушич, за пореден път доказва колко силна и жертвена е майчинската любов. Тази жена носи парализирания си син Предраг на гърба си повече от 50 години.

Мъжът на 59 години и през целия си живот тя го отглежда сама. Бащата на детето избягал веднага щом научи, че Олга е бременна. Роднините били против дъщеря им да ражда без съпруг, но момичето наистина искало да стане майка. Олга разбирала, че самото отглеждане на дете няма да е лесно, но дори не предполагала колко трудно ще бъде, съобщава svobodnazona.com.

При раждането станало ясно, че момчето цял живот ще бъде инвалид. Но жената не ооставила бебето, а го отглеждала в малката стая, която й дали родителите й. Когато момчето пораснало, Олга започнала да го носи на гърба си в училище, така че той да бъде сред децата и да се развива.

Минали години и Предраг се превърнал в мъж, но майка му все още го носи. Предложили й инвалидна количка, но жената не я взела. Казва, че се справя сама.

Предраг се научил да прави красиви изделия от дърво с лявата ръка, които след това раздава на местни деца и познати. Напоследък на Олга й все по-тежко да носи сина си и да се грижи за домакинството. Но най-вече е натъжена от факта, че когато напусне този свят, нейният Предраг ще остане напълно сам и никой няма да се нуждае от него.