Мейси Уилямс, която играе Аря Старк в сериала „Игра нва тронове“ има в една от задаващите се серии първа сексуална сцена, в която тя изглеждаше удивена от феновете й, която била изненада не само за феновете й, но и за самата Мейси. Тя говори за Entertainment Weekly за това, както и за подготовката за снимане на тази сцена.

"Когато продуцентите ми изпратиха сценария за тази сцена, аз си помислих, че това е шега, защото са правили и преди това.


 По-късно Мейси прочетела целия сценарий и след това й станало ясно, че наистина трябва да направи тази сцена.
"Поислих, че трябва да ходя във фитнеса, трябва да направя много неща", казва тя.

Продуцинтите й оставили сама да реши кои части от тялото й ще бъдат показани в сцената. Повечето от актьорите вече се появиха голи в поредицата, а самата Мейси никога не го е правила. Тя влезе в сериала, когато беше само на 11 години, но сега е на 22 години и може да се каже, че е израснала пред феновете."Казаха ми, че мога да покажа толкова, колкото искам, и аз мислех, че е най-добре някои части да останат скрити. Мисля, че е по-важно за самата Аря, просто тя не е това", казва тя.

Джо Демпси, актьорът, който се появява гол на сцената с Мейси, казва, че е необичайно да снимаш такава сцена с десет години по-млада колежка, която познава от 11 години. Двамата споделиха, че продуцентите настоявали и че след известно време да свикнат с мисълта, те не били много притеснени да снимат такава сцена.

Превод: БЛИЦ