Няма милост към всеки политик, който тръгне да пада от властта. Колкото е по-високо, толкова ударите са по-големи. Докато действащият американски президент Доналд Тръмп изживява най-тежките си политически часове, в които Байдън обяви победата си, а привържениците му ликуват по цялата страна, медиите удариха и по личния му живот.  

Британският Daily Mail пусна информация, че Мелания Тръмп мисли за развод с политика след огласените резултати на изборите на САЩ. Информацията светкавично бе препечатана по света, появи се и в български сайтове.

Журналистите от изданието, което в последните месеци извади на бял свят най-нелицеприятните подробности около Хари и Мегън в драмата с британското кралско семейство, сега цитират бивша помощничка на семейството на Тръмп - Омарос Нюман, която твърди, че Мелания отдавна мисли за раздяла и чака момента, в който съпругът й ще напусне Белия дом. „Докато той е на власт, на Мелания й се наложи да търпи крайно унижение“, твърди помощницата.

Друга – Стефани Волкоф пък разказва, че през всичките 15 години бракът бил само сделка и съпрузите спали в отделни стаи.

Според източници на изданието Мелания настоявала за следбрачно споразумение, в което да бъдат защитени интересите на децата й при наследството.

В същото време обаче Мелания винаги е твърдяла, че отношенията й с Тръмп са прекрасни, а ден преди изборите направи изявление, с което напълно подкрепи усилията на съпруга си за победа на изборите.

Според британската медия това било само заради клаузите на брачното им споразумение.   

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!