Налице са всички шансове принц Хари и Меган Маркъл да обявят, че второ бебе е на път след раздялата им с британското кралско семейство, пише в. "Дейли Мейл". 

На фона на преговорите относно отцепването на Съсексови от британския кралски двор Меган отлетя с Арчи за Канада миналата седмица. Това за пореден път подсили спекулациите, че младото семейство очаква ново попълнение. 

Водещият букмейкър "Корал" дори пусна шансове 50:50, че двойката ще обяви появата на второ дете на бял свят през 2020 година.

Елизабет II с извънредно решение за Хари и Меган!

Както изглежда, двойката е правила редица намеци, че в близкото им бъдеще може да се появи още едно дете. 

Говорителят на "Корал" Хари Аткинхед заяви: "Никой не знае какво ще се случи в бъдещето на Хари и Меган, но нашите коефициенти сочат, че появата на второ дете е много вероятна в близко бъдеще. Според нас шансовете за появата на детето са 50:50 през тази година". 
 

 

Коефициентите сочат, че е по-вероятно Съсексови да бременност през тази година, отколкото принц Уилям и Кейт Мидълтън, чийто шансове са 2 към 1. 

Сред един от намеците за второ бебе е присъствието на Хари на закуска с кафе на съпруги на британски военнослужещи в Уиндзор. 

Говорейки пред Forces Network, майката на две деца Сузи Стринфелоу разкри, че принц Хари я е попитал какво е човек да има две деца.

Стана ясно кой е "мозъкът" зад плана за бягство на Хари и Меган

"Хари бе доста заинтересован от нещата, които носи със себе си появата на второто дете. Опитвахме се да го окуражим да има второ", каза тя. 

Някои кралски коментатори реагираха, казвайки, че въпросът може да е намек за това, че още един Съсекс предстои да се появи на бял свят. 

Хари и Меган също в миналото са говорили за това как двойката иска да има най-много две деца, за да минимизира ефекта на семейството върху околната среда. 

Източници от британския кралски двор в миналото са давали предположения, че Меган може да роди второто си дете в Лос Анджелис. Маркъл била споделила, че се е чувствала много "самотна", докато е била бременна във Великобритания. 

"Меган вече е казала на свои приятели, че, ако забременее още един път, тя би искала да износи и роди детето в Лос Анджелис, където е родна и израснала", разкри неин познат пред списание OK! 

При това медиум дори е предсказал, че Меган и Хари ще посрещнат второто си дете през "турбулентната" за тях 2020 година.  

По думите на Скай, Съсексови ще се измъчат тази година, очевидно имайки предвид трудностите около отцепването им от "кралското семейство". "Очаквам турбулентен старт на 2020 година за Хари и Меган, но краят ще е много по-спокоен, защото те ще излекуват раните и ще посрещнат в живота си още едно дете", казва тя.  

Ясновидката също предсказва, че Меган и Хари може да имат и повече от две деца, въпреки твърденията си. 

"Не мисля, че те ще се спрат на две. Виждам по-голямо семейство", казва тя.