Жител на Великобритания, спечелил 9,7 млн. паунда от лотарията, изпи цялата печалба и стана миньор, съобщава The Mirror. По данни на изданието, сега Мики се чувствал много по-щастлив.

Мъжът купил щастливия билет за 1 паунд през 2002 г., когато бил само на 19 години. По това време живеел в английското графство Норфолк и работел като боклукчия. Въпреки че бил доста млад, Мики имал съпруга, която била бременна в седмия месец.След като разбрал, че е спечелил, той дал 1 млн. паунда на майка си, още 1 млн. – на чичо си и леля си, които помагали в отглеждането му след смъртта на баща му. С останалото започнал да се забавлява и хвърлял луди пари за алкохол, дрога и проститутки. На ден изпивал най-малко по две бутилки водка. Новият му начин на живот изобщо не допаднал на съпругата му и тя го изоставила. Мики обаче не я оставил с празни ръце и я изпратил с 1 млн. паунда.Британецът отбелязва, че от момента, в който спечелил от лотарията, се сдобил с много приятели и не спирал да харчи, за да ги впечатли. Заради пиянските си изцепки на няколко пъти стигал до съд.Когато парите му свършили, приятелите му обърнали гръб. Няколко пъти го заплашвали престъпници и изнудвачи. „Парите са зло. Разбрах, че не трябва да се доверяваш на никого, дори и на семейството си”, споделя той.През 2013 г. Мики загубил всичките си пари и дома си. Никой не искал да го вземе на работа заради скандалната му репутация.
Сега британецът работи като миньор.Въпреки че прекарва под земята по 10 часа, 7 дни в седмицата, той признава, че се чувства щастлив, защото изкарва парите си с честен труд.Мики добавя, че ако има възможност да върне времето назад, няма да промени нищо. „Това бяха най-веселите и безумни години в живота ми”, споделя мъжът. И признава, че продължава да пробва късмета си в лотарийни игри.

Превод: БЛИЦ