Слънчев бряг е мястото за диви партита за хора, които са склонни да се разголват, пише Дейли Стар.

Магалуф в Майорка отдавна е магнит за британците, които искат да станат непослушни под лятното слънце. Но българският курорт Слънчев бряг със сигурност  заплашва да открадне короната.Организирано от Слънчев бряг, топ знаменитостите Джордан Дейвис и Isobel Mills от Ибиса Уикендър от ITV и Сам Бърд от Love Island присъстваха на партито край басейна това лято.

Беше зашеметяващо лято и снимките, които се появяват от събитието, показват, че откриващите пият, гледат и се шегуват наоколо на слънце.

Говорителят на мероприятието в Слънчев бряг заяви пред Daily Star Online: „Партито на басейна е най-голямото събитие през деня в Слънчев бряг.„Партито на басейна се провежда в съвсем нов хотел, с два масивни басейна и диджей в средата.
„В пиковите седмици партито на басейна имаше близо 1000 посетители това лято.

„Няколко седмици то беше напълно разпродадено, Слънчев бряг трябваше да спре продажбата на своите Gold Event пакети.„Партито на басейна е пълно с танцьори, дишащи огън, танцьори на кокили, саксофонисти, гостуващи диджеи, знаменитости и т.н. и много други.“

Докато нощен клуб Викинг Den Den Glade насърчава посетителите  да захвърлят дрехите си и да се съблекат в бара, партито край басейна е по-класно.
Говорителят добави: „Ние не насърчаваме посетителите да се разголват на партито.„За да бъда честен, просто не е вибрацията, която получавате на дневно събитие на слънце.Но по-късно можете да се насочите направо към Den Glade Viking за следващо парти, което да помните винаги. 
Той добавя: „Басейнът не е далеч от клуба - само на 20 минути пеша.„Басейнът всъщност е точно до плажа Какао - плажен клуб, който е в топ 100 клубове в света!

„Повечето просто скачат в такси или се качват на автобуса, ако не обичат разходката на слънце.„Партито в басейна е едно, но партито в DGV е друго ниво.

„Билетът за афтърпарти включва безплатен бар за цялата нощ в DGV.

„Имате чаша без дъно за всички бири, спиртни напитки и миксери, докато клубът затвори в 7 часа сутринта. Абсолютна оргия."

Превод: БЛИЦ