През 2013 година австралийката Ема Кери за първи път в живота си скача с парашут. Този скок едва не се оказва фатален - парашутът на момичето не се отваря. Сега Ема води блог, в който разказва за победите си и не само за тях.

Неотдавно тя публикува в Инстаграм необичайно селфи - на него тя демонстрира на феновете си мокрите си къси, дънкови панталонки. И да - на снимката се вижда именно, това, което си мислят повечето хора - австралийката признава, че след падането и травмата на гръбначния стълб страда от изпускане на урина. 

"Ето това виждам всеки ден. По няколко пъти", признава смело Ема.
Тя стига до край в откровеността си и признава, че независимо от активния начин на живот така и не успява да се възстанови от травмите на гръбначния стълб. 
И е още по-искрена - не може да задържи в пикучния си мехур не повече от 100 мл течност, затова й се налага да сменя дрехите си по няколко пъти на ден. 
 Независимо от всичко това тя твърди, че изобщо не се комплексира заради това. Именно и така решила да сподели тази снимка с феновете си. За да знаят как минава ежедневието й. 
"След пет години мога да кажа - нямам нито един приятел, който да не е виждал как съм се напишкала. Разказвам на хората за своя проблем дори след десет минути от нашата първа среща. И сега публикувам тази снимка, която ще видят 100 хиляди души, без да се замисля",стига до край в откровеността си Ема Кери.

И тя наистина е пример за много хора, защото съветва: "Вашето отношение към дадена ситуация зависи само от вас. Тя не може да ви управлява, ако вие управлявате нея!"
Потребителите в Инстаграм оценяват откровеността и смелостта на Ема - доказателство за това е фактът, че снимката й с напиканите панталонки събира почти 20 хиляди лайка. 
И оценките не закъсняват: "Ти си наистина удивителна, благодаря, че сподели с нас това", пишат потребителите.

Превод БЛИЦ