Вчера дъщерята на Дейвид и Виктория навърши 9 години и татко ѝ направо просълзи феновете си в социалната мрежа с поста по този щастлив повод.

Бившият футболист и баща на четири деца е споделил серия от снимки и видеа, отразяващи ценни моменти от живота им заедно, от раждането на Харпър до настоящето.


"На моята прекрасна дама: Честит рожден ден на най-специалното момиче на света! Татко те обича толкова много. А това е нашата песен, на която танцуваме още от първия ни ден заедно", гласи посланието на Дейвид Бекъм към неговата дъщеря.

Снимките и видеата се редят под звуците на тази толкова специална на тях двамата песен - "The Girls Is Mine" в изпълнение на Майкъл Джексън.

"Every night she walks right in my dreams

Since I met her from the start

I'm so proud I am the only one

Who is special in her heart..."

Когато Харпър се роди преди 9 години, Виктория и Дейвид Бекъм вече имаха три момчета - Бруклин, Круз и Ромео. Момичето в семейството винаги се е радвало на обичта на родителите си и на по-големите си братя и тя единствена неколкократно демонстрира завидни футболни умения, доказвайки че е наследила таланта на баща си, когато става дума за любимата игра.

Виктория Бекъм също сподели клипче с ценни и красиви семейни моменти с Харпър по случай 9-ия ѝ рожден ден.

Бившата членка на бандата Spice Girls и настоящ дизайнер написа: "Честит 9-и рожден ден, Харпър! Всички те обичаме толкова много! Целувки!"