По време на Руската енергийна седмица руският президент Владимир Путин беше интервюиран от журналистката от CNBC Хадли Гембъл. 
 

Но по време на разговор с държавния глава 39-годишната водеща по някаква причина повтори въпроса, на който Путин трябваше да даде същия отговор, но с малка забележка. "Красива жена, хубава. Казвам й едно, тя веднага ми казва нещо съвсем различно. Сякаш не е чула това, което казах", пошегува се президентът с журналистката.39-годишната Хадли Гембъл наистина изглеждаше впечатляващо, особено краката й, които не бяха скрити от късата пола. Журналистката дори не се бе гримирала ярко, подчертавайки своята естествена привлекателност. Но жената не просто получи интервю от държавния глава - журналистката се смята за много авторитетен професионалист в своята област.Както е съобщено на нейната страница на CNBC, Хадли е от САЩ, но сега работи в Абу Даби, ОАЕ, и говори ежедневно за икономиката и търговията както на Азия, така и на други страни в ежедневни доклади.


Хадли е водеща на Access: Middle East, в който вече е разговаряла с такива важни личности като Йорданския крал Абдула II ибн Хюсеин ал-Хашими, бившият държавен секретар на САЩ Майк Помпео, египетският президент Абдул-Фатах Саид Хюсеин Халил Ал-Сиси и много други.Журналистката редовно работи на Международния икономически форум в Давос, Швейцария, където разглежда различни теми - от икономиката до геополитиката.

През 2018 г. Хадли беше първият международен журналист, който излезе на живо от Саудитска Арабия след убийството на Джамал Хашоги. Тя взе и първия официален коментар по този случай от външния министър Адел ал Джубейр.

Но за последователите си в Instagram Хадли се явява не само като професионалист, но и като обикновена жена, която пътува, отпуска по плажовете и язди кон. На снимките журналистката позира в стилни образи, които подчертават привлекателния й външен вид и стегната фигура. 

Превод: БЛИЦ