Шокиращо видео е запечатало момент, в който раздразнена жена крещи на безсрамна двойка, след като ги е хванала да правят секс в обществен парк посред бял ден.

Във видеото се вижда как млада жена се натиска в скута на приятеля си на пейка в парк в Колумбия. Изглежда, че са използвали якето на мъжа, за да покрият голото дупе на момичето, докато са правили секс посред бял ден.

Инцидентът е станал в Богота и е заснет от хора, живеещи в близост до парка. 

Младежи са правили секс на пейка пред очите на минувачите. Обитатели на отсрещната сграда обаче са хванали влюбените в престъплението.

 „Покажете малко уважение, прасета“, се чува да вика една жена, наблюдаваща двойката от прозореца. След като са я чули, младежите веднага станали от пейката, облекли се и си тръгнали.

Видеото се появи в интернет и предизвика бурна реакция сред потребителите. Част от хората подкрепят влюбените и осъдиха очевидците, които са ги заснеха. Други заклеймиха двойката, че прави секс на публично място. 

„Защо едно момиче излиза с мъж, който няма достатъчно пари дори за мотел?“ – попита един от коментиращите.

В Колумбия сексът на обществени места е забранен със закон и се налага глоба от 600 хиляди колумбийски песо. Не е известно дали местните власти са предприели нещо във връзка с инцидента в парка.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук