Родриго Алвеш, който похарчи 500 000 британски лири, за да стане човешко подобие на куклата Кен, обяви, че вече се чувства като трансексуална жена. Това съобщи в. "Мирър".

"Страхотно е най-накрая да кажа на света, че съм момиче", увери риалити звездата, позираща в рокля и в обувки на високи токчета и допълни: "Известна съм като Кен, но винаги съм се чувствала като Барби".

Ново 20! "Живият Кен" реши: Ще ставам Барби, ще съм по-секси (СНИМКИ)

Инжекции с хормони са осигурили закръгления ханш. Дългата руса коса се е получила с екстеншъни. Сутиенът е с чашки D. Изкуствени мигли допълват ефекта.

"Най-накрая се чувствам като истинската аз", заяви тя и допълни: "Бляскава, красива, женствена. Години се опитвах да живея като мъж.

Дори си имплантирах плочки на корема и фалшиви мускули в ръцете. Тогава обаче лъжех себе си.

Аз съм жена. Мозъкът ми е женски. Сега тялото ми съответства на мозъка ми."

Догодина Роди ще завърши преобразяването си и с операции - на половите органи, лицето и бюста.

Като момче Родриго е изглеждал доста женствено, защото тялото му е произвеждало повече естроген от средното. Затова дори с го тормозели в училище. Роди обаче твърди, че това я е направило по-силна.

Тя се е преселила във Великобритания на 20-годишна възраст и е учила връзки с обществеността в университет. След това за кратко работи като стюард в авиолинии и започва доходоносна кариера на риалити звезда.

Пристрастяването й към пластичната хирургия започва на 17-годишна възраст, когато си намалява бюста. Следва корекция на носа на 19 години. Оттогава е претърпяла повече от 70 операции.