Холандските власти започнаха да премахват мъжкия и женски пол на законодателно равнище. Правителството на Холандия, изпреварвайки останалата част от Европа, премахва посочването на пол в паспортите и другите удостоверения за самоличност, предават от Pogled.info.

Съответните промени в холандското законодателство ще влязат в сила през 2024-2025 г. И докато не бъде направен нов вид удостоверение, холандците са молени да поставят буквата X в съществуващите документи вместо пол.

На обществото му стана ясно за премахването на мъжкия и женски пол с присъда на властите от писмо, изпратено в парламента на Холандия от министъра на образованието, културата и науката Ингрид ван Енгелсховен. Според министъра холандското правителство възнамерява, “където е възможно, да се откаже от незадължителната регистрация на пола”.

Според чиновниците холандските граждани трябва да „създават свои собствени идентичности, “за да живеят в пълна свобода и сигурност”.

Холандските власти съжаляват, че не могат да премахнат знака за пол от задграничните паспорти, тъй като в този случай гражданите на най-прогресивното кралство на света могат да имат проблеми при преминаването на границите с другите държави. В този случай обаче холандските служители разработват проект за въвеждане на маркировки за „трети пол“ в задграничните паспорти.

Либералната общност приветства идеята на холандското правителство. Така на уебсайта на “Хюман Райтс Уоч” се появиха материали, в които се посочва, че указанието в документите за пол и раса „не внася допълнителна яснота“. Информацията за пола в удостоверението е наречена „ненужна“ и „потенциално вредна“.

Холандия отдавна изпреварва всички останали страни по легализация и пропаганда на извращенията. Именно в Холандия за първи път в света през 2001 г. бяха узаконени еднополовите „бракове“, тоест безплодното съжителство на лица от един и същи пол.

През лятото на 2017 г. холандската железопътна служба забрани традиционното обръщение „дами и господа“, заменяйки го с „полово неутралното“ „скъпи пътници“.

Графата „пол” беше премахната във въпросниците за правителствените интернет ресурси, по-специално в държавното бюро по труда.
През 2018 г. холандският съд разреши използването на „неутралното“ X в полето за пол на документа за самоличност. И сега в Холандия започна процедура за премахване на „пола“ като правна концепция.

В повечето западни страни пропагандата на сексуални извращения се превърна в неизменна част от обществения живот днес. В около тридесет държави еднополовите „бракове“ са официално легализирани. Френското национално събрание миналата година реши да замени законно думите „майка“ и „баща“ с „родител 1“ и „родител 2“.

Във Великобритания, по новата програма, учениците от началните училища ще трябва да посещават учебни часове, в които ще им преподават за педерасти и травестити.

В Швеция има детски градини, където децата не получават възможност да се идентифицират като момчета или момичета - дори не им е позволено да използват местоименията „той” и „тя”. Наскоро детският канал “Никълодиън” официално обяви за хомосексуалист главния герой на популярния в Запада анимационен сериал "Спонджбоб Квадратните гащи".

И най-напред във войнствената пропаганда на извращения е Холандия, където този процес е организиран най-цялостно. Сега ЛГБТ активистите казват, че ще се борят за „отмяна на пола“ по целия свят.

Всеки път, когато любителите на извращенията получат ново изключително право, има „толерантни“ граждани, които твърдят, че това е свобода. Малцинството извратеняци на Запад вече има не само развързани ръце, но и отстоява “правото” да налага своя начин на живот на мнозинството.

Днес в Холандия мъжете и жените губят възможността да се наричат такива, защото това дразни куп педерасти, лесбийки и асексуални същества. И утре съществата, които се поддават на извращения, ще обявят, че традиционното семейство „обижда чувствата им“. Унищожаването на институцията на брака като съюз на мъж и жена, което не позволява никакъв вид „брак“ между лица от един и същи пол, ще бъде най-радикалният начин за намаляване на населението в света.

Библията учи: „В началото на сътворението Бог създаде мъжа и жената“ (Марк 10: 6). Старият Завет казва: „Ако някой лежи с мъж, както с жена, то и двамата са извършили мерзост“ (Левит 18:22).

„Европейската цивилизация“ от наши дни обяви тази мерзост за норма. Това е програма за унищожаване на Хомо Сапиенс като най-висшия вид живо същество. Уродливите биороботи, които ще разберат, че реалността е точно това, което е вградено в техните „програми“, ще се превърнат в идеални обекти за манипулация. Създателите на антиутопиите, създадени на Запад, са предрекли това.