Едуард Путман спечели крупна сума от британската лотария с подправен билет и вложи парите в недвижими имоти по целия свят. Сега на цялото богатство се радва неговата любима.
 
Този месец англичанинът бе осъден на 9 години затвор за подправяне на лотариен билет, който през 2009 г. му донесе печалба на 2,5 млн. паунда. Съдът постанови и конфискация на цялото му имущество. Задачата обаче ще се окаже трудна за изпълнение, защото цялото му състояние вече е собственост на жена му, пише The Sun.64-годишната Лита Стъвънс една от малкото, на които Путман се доверявал. Именно затова той я обсипал със скъпоценности и привел на сметката й 465 000 паунда за фиктивна покупка на дома й. Двойката успява да се сдобие и с имот в Голям Лондон, в американския щат Флорида и на остров Малта.Според някои данни стойността на активите на Стивънс гони 1 млн. паунда. „Движеха се по улиците със скъпи коли, а на пръста си имаше пръстен с огромен диамант”, разказват познати на осъдения.По думите им Лита обичала Едуард въпреки тъмното му минало. Малко след като стана ясно за „късмета”, който го е сполетял, стана ясно, че през 2001 г. е изнасилил 17-годишно бременно момиче. А през 2012 г. е бил осъден за измама.

В профила си в социалната мрежа Лита Стивънс е посочила, че не е обвързана. Според източници на The Sun връзката й с Путман е факт и тя винаги ще бъде „на негова страна”.

Превод: БЛИЦ