Финландският премиер отново е изправена пред гневни критики в родината си, след като изтекло видео показа Сана Марин на див купон. На кадрите, за които се смята, че са взети от социалните медии, тя и приятели, включително финландски знаменитости, танцуват и пеят, пише Труд.

"Видеото, публикувано в социалните медии, показва Марин с финландската певица Алма, инфлуенсъри и членове на собствената й Социалдемократическа партия как танцуват, пеят и пият в нещо, което изглежда като апартамент. Не е ясно кога са заснети кадрите, но дивите нрави на Марин вече са й докарали проблеми в родната й страна", написа The SUN.

 

 

Марин се сблъска с критики от опозиционни партии, като един от лидерите дори настоя премиерът да си направи тест за наркотици. Риика Пура призова Сана Марин доброволно да даде проба, заявявайки, че над нея тегне „сянка на съмнение“.

Други политици също критикуваха финландския министър-председател, защото поведението й карало медиите да говорят за купоните й, вместо за по-важни вътрешни проблеми. 36-годишната Марин отрече да приема наркотици, като каза, че пие само алкохол и просто обича да купонясва "по буен начин".

Лена с голяма закана след слуховете, че купува дрога от Семерджиев и има връзка с Кирил Петков

Най-младият премиер в света не крие, че е парти ориентирана и често е снимана на музикални фестивали и в дискотеки. Това неведнъж е попадало във фокуса на медиите и общественото внимание на жителите на Финландия.

Припомняме, че през 2021 г. Марин бе заловена на парти след контакт със зарезен от коронавирус

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук