Фотографката Манди Паркс е успяла да улови с обектива си стотици трогателни и щастливи моменти – сватби, рождени дни, раждания на бебета...

В работата си се е сблъсквала и с много тъжни случаи. Скоро за фотосесия я потърсили Чарли и Келси Джонсън от американския щат Арканзас. Съпрузите са принудени да се борят със страшна беда, след като лекарите открили на Чарли рак на гърдата.

Младата жена е започнала лечение и в момента се подлага на химиотерапия.

Двамата решили да не чакат кога коварната болест ще вземе разкошните коси на Чарли и предприели изключително смела стъпка. Келси хванал машинката и обръснал косата на красивата си любима. Целият процес е запечатан на снимки, които са знак за тяхната сила и мъжество, пише People.За фотосесията Чарли е избрала женствена розова рокля.Лежащите до нея боксови ръкавици обаче говорят, че крехката жена няма намерение да се предава и смята да се бори до края. Двамата съпрузи не могат да сдържат чувствата си и очите им се пълнят със сълзи.


Трогната от мъжеството им, Манди Паркс качи снимките им на профила си във Фейсбук. Постът й бързо събра над 320 000 харесвания. С лайковете си потребителите показват на семейство Джонсън, че не е само в борбата си.

Превод: БЛИЦ