Младите момичета са готови на всичко, само и само да се сдобият със слава или да спечелят сърцето на някой симпатичен и състоятелен младеж. Участничка в скандално руско телевизионно шоу дори дръзна да опита хлебарка.

20-годишната Яна Березова влиза в проекта преди дни – на 15 април, но вече много активно се опитва да се наложи. На „Острова на любовта” чернокосата красавица от Волгоград без никакво колебание изяжде предложената й от друг участник - Никита Рудаков, тропическа хлебарка.Младежът видимо смятал да се пошегува с напористата красавица. Той сложил в чинията й с кекс насекомото, но изобщо не се надявал, че ще го опита. Тя обаче не успяла да устои на лакомството и отхапала половината. И бързо се сдобила с прозвището „безумната мадам”.„Той ми подари хлебарчица, нямаше как да не я изям. Толкова е вкусно, благодаря ти, Никита. Искаш ли и ти?”, казала Яна.
Странната постъпка на младото момиче шокира голяма част от участниците в „Дом-2” и предизвика недоволството на голяма част от интернет потребителите.

"Болна ли е? Или ще ходи да повръща след това?”, чуди се 111222www7849.