23-годишна манекенка от София, България, стана известна по целия свят благодарение на големите си устни, за които е трудно да се намери съперник. Андреа Иванова, на тази възраст, вече е направила 24 инжекции с хиалуронова киселина, желаейки да придобие най-голямата уста в света.Сега момичето вече е постигнало това, но няма да спре, пише Daily Star.

Огромните устни на Андреа й създават много проблеми: не й е удобно да яде и пие, а също така трябва постоянно да ги смазва, за да ги овлажни. В близко бъдеще Андреа планира да направи още няколко интервенции, въпреки че лекарите се опитват да я разубедят. Новите операции може да са твърде опасни за здравето й и да са фатални.Момичето също се надява да преправи лицето си - пластичен хирург ще трябва да промени формата на лицето и особено брадичката й, така че огромната й уста да изглежда хармонично и да прилича на Барби. За да стане като кукла, моделката също увеличи гърдите си с четири размера и сега планира да направи друга подобна операция.

"Все още съм предпазлива към новите си гърди, но се чувствам страхотно. Реших да уголемя гърдите, защото момичетата изглеждат много по-женствени, когато са по-пищни. Последния път не успях да уголемя гърдите си така, както искам, но сега нищо няма да ме спре," казва Андреа Иванова.

Превод: БЛИЦ