Търпение и упорита работа - така реши един жител на Съединените щати, който почти 10 години упорито участваше в лотарията с една и съща поредица от числа. И накрая стратегията му доведе до победа.

Мъжът от град Боуи, Мериленд, наскоро удари джакпот от 50 000 долара. 62-годишният победител поиска да остане анонимен и дори не разкри своята работа. Едно е сигурно: той е много търпелив и упорит, тъй като не се отказва 10 години.

Тези 5 зодии печелят пари като с магическа пръчица

В продължение на толкова много години мъжът редовно купувал лотарийните билети на Мериленд, без да пропусне почти нито един тираж, и поставял едни и същи числа в тях. По ирония на съдбата един единствен път той не си купил билет и точно тогава „неговите“ числа се оказали печеливши. Но това само го довело до по-голямо постоянство.

"Честно казано, първоначално не го вярвах. Погледнах към печелившите числа и си помислих: те са моите", казва победителят в лотарията.

Получавайки дългоочакваната награда за посветеността си, победителят планира да похарчи парите за нова гаражна врата, пералня и сушилня.