Французойка, изоставена месеци преди сватбата, се омъжи за себе си, съобщава Greek City Times. 38-годишната Летисия от френския град Реймс и приятелят й се срещали от три години.

Двамата имали големи планове за бъдещето, много искали да си имат дете и активно участвали в организацията на предстоящата си сватба. В един момент обаче бъдещият младоженец започнал да се отдръпва и три месеца преди големия ден изоставил Летисия.Младата жена била много разстроена и не можела да разбере какво е накарало приятеля й да я изостави. За да си върне самочувствието, решила да не отменя сватбата.

Тържествената церемония на стойност 24 000 евро се състояла на гръцкия остров Санторини. „На сватбата присъстваха осем души: родителите ми, сестра ми и съпругът й и най-близките ми приятели. Сложих си стария пръстен, който има антикварна стойност, на средния пръст на лявата ръка. Всичко беше идеално, само че нямаше младоженец”, разказва Летисия. След церемонията тя е замразила свои яйцеклетки с надеждата някой ден да има свои деца.Французойката признава, че е много доволна от церемонията. „Трябваше ми нещо светло, за да забравя всички проблеми. Върнах си увереността, намерих себе си. Това беше моето прераждане. Нито един мъж не искаше да се ожени за мен, но аз исках да се оженя за себе си, защото съм невероятна и го зная”, добавя тя.

Някои все още не могат да разберат постъпката на младата жена, други пък я подкрепят и не спират да я хвалят за храбростта.  

Превод: БЛИЦ