Изследователят на паранормални явления Били Карсън предупреди за опасностите от по-нататъшни изследвания на физици в Антарктика. Според Карсън древна зла сила дебне под леда на този студен континент, съобщава в. Irish Star.

Известният изследовател на НЛО и паранормални явления Били Карсън предупреждава срещу по-нататъшно изследване на Антарктида, твърдейки, че може да събуди "древно зло".

Той се позовава на изявленията на американския астронавт Бъз Олдрин, който според Карсън е открил заплаха на континента, скрита в планините Елсуърт.

Карсън твърди, че снимките на НАСА показват мистериозна "пирамида", която подкрепя неговата теория за древно зло, скрито в региона. 

Въпреки скептицизма на много учени, Карсън настоява, че това е „самото зло“, подчертавайки сериозността на ситуацията. 

Повечето учени смятат, че пирамидата в планината Елсуърт е естествена и създадена от естествени процеси. 

Карсън обаче твърди, че е създаден или от хора, или от друга интелигентна форма на живот, когато Антарктика е била тропическа област.

„Една от пирамидите е два километра на два километра на два километра“, казва Карсън. Това, каза той, е само един пример за структура, която предхожда това, което мнозина смятат за началото на човешката цивилизация. 

Карсън също така твърди, че научните експерименти в Антарктида "преоткриват" древни научни знания, използвани в миналото за комуникация с извънземни.

„Наистина вярвам в живота в други светове и дори в други измерения“, добавя той.

Въпреки съмненията и противоречията, Карсън призовава за предпазливост и предупреждава срещу по-нататъшни научни изследвания в този мистериозен регион.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук