Популярната порноактриса Райли Рийд (Riley Reid) отговори на въпроси на последователи и фенове, като разказа за проблемите на своята професия. Тя публикува видеозаписа в канала си в YouTube.
Няколко въпроса към Рийд засягаха личния й живот. Тя е разказала, че често се чувства тъжна и самотна. Тя свърза личните си проблеми с работата и факта, че печели повече от много мъже. Актрисата сподели и историята на своя интимна връзка отпреди две години. Гаджето й не можело да приеме дейността й в индустрията за развлечения за възрастни и е заявил, че понякога му е било неприятно да я целува.

Рийд е признала, че не вярва в това, че всеки човек го очаква щастлива любовна история с красив завършек. Тя добавя, че в далечното бъдеще планира да похарчи всичките си спестявания за подпомагане на животни и да бъде щастлива луда дама със стотина кучета.Порноактрисата е разказала още, че работата се отразява неблагоприятно на отношенията й със нейното семейство. Първоначално майка й я подкрепяла, но скоро Рийд разбрала, че тя се нуждае само от парите на дъщеря си и те вече не общуват помежду си.

Взаимоотношенията с баща й също се оказали съсипани заради порното: той помолил дъщеря си да не идва в дома му, защото съпругата му била против нейната работа. В отговор на поканата за среща в кафене той заявил, че не иска да бъде виждан с нея на публично място.Рийд също така не общува с братята и сестрите си. Според нейните думи, заради порното тя е загубила семейството си.

Рийд не съветва хората да участват в порно, защото това занимание усложнява живота. Тя смята, че на порноактрисите им се налага да живеят с постоянно чувство на срам поради повсеместното осъждане.През 2019 г. Pornhub назова Рийд като една от най-популярните актриси. Тя стана трета в рейтинга на порносайта, като бе изпреварена само от Лана Роудс (Lana Rhoades), следвана от Миа Халифа (Mia Khalifa).

Превод и редакция: БЛИЦ