Синът на емира на едно от Обединените Арабски Емирства - Шарджа, шейх Султан бин Мухамад Ал Касими - шейх Халид бин Султан Ал Касими, който бе открит мъртъв в дома си в Лондон, най-вероятно е издъхнал след употреба на наркотици. Позовавайки се на свой източник, The Sun съобщава, че в дома на дизайнера най-вероятно е имало парти, на което са се употребявали забранени препарати.

Не е изключено 39-годишният мъж да е починал от свръхдоза. Безжизненото му тяло бе открито на пода в банята. Ръката на дизайнера била пристегната с вратовръзка, а до него лежала спринцовка. 

„Най-вероятно там е имало парти и някои гости са употребявали наркотици и са правили секс. Предполага се, че шейх Халид може да е издъхнал внезапно в резултат на употребата на наркотици”, твърди той.Спешните медици, които са пристигнали на мястото на инцидента, са съобщили в полицията, че в апартамента са открити наркотици от клас А. 

„Освен полицейското разследване, е назначено и спешно вътрешно разследване, а на персонала е наредено да си мълчи”, добавя източникът.

Официалните причини за кончината на 39-годишният дизайнер все още са неизвестни. 

Шейх Халид бин Султан Ал Касими пристига в Англия на 9-годишна възраст, за да учи в престижното училище в Тънбридж. След това завършва архитектура в Лондон и се увлича по дизайна. През 2008 г. основава своя собствена марка Qasimi. Колекциите му са показвани на седмицата на модата в Париж и Лондон. Почитателите на „творчеството” му са световноизвестни изпълнителки като Лейди Гага и Шерил Кроу.Бащата на шейх Халид бин Султан Ал Касими обяви тридневен траур. През 1999 г. той загуби по-големия си син, който почина на 24-годишна възраст от свръхдоза хероин.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ