Мелания Тръмп е сменила тоалета си на по време на последния си полет на борда на Air Force One, след като се изнесе от Белия дом.

Отиващата си първа дама се сбогува, преди да се отправи към Флорида. Във Вашингтон Мелания беше облечена изцяло в черно, в пола и елегантно сако със сребърни копчета. Тя също беше поставила големи слънчеви очила.Когато е кацнала във Флорида, тя е излязла от самолета в шарена рокля в различни цветове.
Хората са объркани от решението й да смени облеклото си, но други са побързали да се подиграят с рoклята, с която е слязла, съобщава bg-voice.com.„Знам, че не бива да коментирам облеклото на друга жена, но тази рокля, в която Мелания се преоблече, почти сигурна съм, че баба ми ​​е имала шезлонги от този материал през 70-те.“, написа жителка на Флорида в социалните мрежи. Друга добавя: „Тя носи рокля, която да отговаря на нейния тон на кожата …. и на всяка кухня през 70-те …“Трета потребителка пише в мрежата: „Тази рокля прилича на старите завеси на моите баби от 70-те“, а друга: „Роклята на Мелания изглежда като покривката от шоу от 70-те.“

Коментарите са продължили: „Виждам, че Мелания прекара плодовете до Флорида, превръщайки някои тапети от 70-те в рокля.“По-рано през деня Мелания каза няколко думи като част от прощалната реч на съпруга си. В изказване в Joint Base Andrews тя каза: „Да бъда вашата първа дама беше най-голямата ми чест, благодаря ви за вашата любов и подкрепата ви, ще бъдете в моите мисли и молитви. Бог да ви благослови всички, Бог да благослови вашите семейства и Бог да благослови тази красива нация.“Тръмп завърши заключителната си реч, като каза „Хубав живот. Ще се видим скоро“.

Мелания вече търси училища във Флорида за 14-годишния си син Барън. По-големите деца на напускащия президент също се настаняват в слънчевия щат.